Veelgestelde vragen

 • WAT IS MR CASHBACK?

  Mr Cashback is een nieuw en uniek Cashback platform en biedt het meest complete overzicht van lopende cashback promoties. Door deel te nemen aan deze cashback promoties kun je besparen op de dagelijkse boodschappen en heel veel andere artikelen die je door het jaar heen koopt. Ga voor het kopen van een product altijd eerst naar Mr Cashback en kijk welke cashback promoties er op dat moment lopen.
 • WAARIN ONDERSCHEIDT MRCASHBACK ZICH VAN DE VELE ANDERE CASHBACKSITES?

  Mr Cashback is de overzichtspagina voor alle Cashbacks in Nederland. Deelnemen aan de promoties kan op een snelle en eenvoudige manier. Afhankelijk van het product kan het hier gaan om een Cashback van kleine bedragen tot wel honderden euro’s. Na controle van uw aankoop ontvangt u het bedrag binnen de gestelde termijn op uw bankrekening.
 • MOET IK MIJ AANMELDEN BIJ MR CASHBACK OM CASHBACK TE KRIJGEN?

  Ja, bij Mr Cashback kun je een account aanmaken door te registreren. Klik hier voor het aanmaken van een account of ga op de site naar Registeren. Na het invullen van een aantal basisgegevens en registraties ontvangt u van Mr Cashback een bevestiging van registratie via de mail. Klik op de link in deze e-mail om jouw aanmelding definitief te maken.
 • WAT KOST AANMELDEN BIJ MR CASHBACK?

  Aanmelden bij Mr Cashback is GRATIS. Er zijn geen verdere verplichtingen aan de registratie verbonden.
 • WAAROM MOET IK MIJ AANMELDEN?

  Deelname aan de cashbacks die ook via Mr Cashback worden uitbetaald is enkel mogelijk voor leden van Mr Cashback. Soms zijn het exclusieve cashbacks die je nergens anders krijgt.
 • WAT DOET MR CASHBACK MET MIJN GEGEVENS?

  De door jou verstrekte gegevens worden door Mr Cashback alleen gebruikt om de Cashback te kunnen uitbetalen en om jou op de hoogte te houden van de nieuwste acties met de Mr Cashback nieuwsbrieven en mailings. Jouw gegevens worden door Mr Cashback nooit aan derden verstrekt. Wij gaan zeer zorgvuldig om met de persoonlijke gegevens van onze leden en houden ons aan de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. Kijk voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens in onze privacyverklaring.
 • IK WOON BUITEN NEDERLAND. KAN IK GEBRUIK MAKEN VAN MR CASHBACK?

  Dit is afhankelijk van de actievoorwaarden van de specifieke cashback actie.
 • HOE BLIJF IK OP DE HOOGTE VAN NIEUWE ACTIES?

  Meld je aan bij Mr Cashback en wij houden je met onze nieuwsbrieven, push-berichten en e-mails op de hoogte van de Cashback acties.
 • WAAR KAN IK SHOPPEN VOOR CASHBACK?

  Je krijgt Cashback op aankopen bij alle acties die bij Mr Cashback onder de rubriek "Cashbacks" staan vermeld. Lees altijd eerst goed de voorwaarden die aan een actie zijn verbonden.
 • BETAAL IK MEER ALS IK VIA MR CASHBACK KOOP?

  Nee, je betaalt via Mr Cashback niet meer. Je koopt het product waar de Cashback op geldt immers via de verkooppunten zoals deze gelden in de actievoorwaarden van de Cashback. Deze verkoopkanalen bepalen de prijs, niet Mr Cashback.
 • ALS IK AAN MEERDERE ACTIES TEGELIJK MEE DOE, MOET IK ME DAN 2 KEER AANMELDEN?

  Je hoeft je gegevens maar één keer achter te laten bij het aanmaken van je account. Per deelname aan een Cashback dien je wel opnieuw in te loggen en het afzonderlijke proces te volgen dat geldt voor de Cashback waar je aan wil deelnemen.
 • IK HEB EEN VRAAG EN/OF KLACHT OVER EEN PRODUCT DAT IK VIA MR CASHBACK HEB GEKOCHT. WAT MOET IK DOEN?

  Aankopen worden gedaan bij de aangesloten verkoopkanalen. Mr Cashback verkoopt zelf geen producten en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor producten die worden geleverd door derden. Bij vragen en/of klachten over aangekochte producten verwijzen we je dan ook door naar het betreffende verkoopkanaal. Neem contact op met jouw verkoopkanaal of winkel om het probleem op te lossen.
 • IK WIL MIJN E-MAILADRES WIJZIGEN. HOE DOE IK DAT?

  Log in en ga via jouw account naar Gegevens Wijzigen. Vul 2x je nieuwe e-mailadres in. Zodra je de gewijzigde gegevens hebt opgeslagen, is het nieuwe e-mailadres actief. De eerstvolgende keer dat je de website bezoekt, kan je met jouw nieuwe e-mailadres inloggen.
 • HET ONTVANGEN CASHBACKBEDRAG VOOR MIJN AANKOOP IS INCORRECT. HOE KAN DIT?

  Bij het registreren van je aankoop vul je zelf het aankoopbedrag in. Soms is het Cashback bedrag gelijk aan het aankoopbedrag maar soms is dit slechts een deel ervan. Het juiste Cashback bedrag staat altijd vermeld in de actievoorwaarden. Bij webshop aankopen worden bijvoorbeeld verzendkosten niet gezien als onderdeel van het aankoopbedrag en worden deze dus ook niet vergoed. Heb je het gevoel dat er desalniettemin iets verkeerd is gegaan meld dit dan via het contactformulier en wij zullen het graag voor je uitzoeken.
 • IK KAN NIET INLOGGEN. WAT MOET IK DOEN?

  Als je je aanmeldt bij Mr Cashback, ontvang je een bevestigingsmail op het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Pas nadat je op de link in deze bevestigingsmail hebt geklikt, is jouw aanmelding bij Mr Cashback definitief en kan je inloggen op de website. Ben je al langer aangemeld en kan je niet inloggen op de website? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan. Je krijgt een e-mail, op het e-mailadres dat bij Mr Cashback geregistreerd is, met daarin een link om je wachtwoord te resetten. Klik op deze link en maak een nieuw wachtwoord aan. Kan je met het nieuwe wachtwoord niet inloggen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.
 • IK BEN MIJN WACHTWOORD VERGETEN. WAT NU?

  Vraag via de website een nieuw wachtwoord aan. Vul je e-mailadres in en je ontvangt een e-mail van ons met daarin een link. Let op: het opgegeven e-mailadres moet hetzelfde zijn als het e-mailadres dat is geregistreerd in jouw profiel op Mr Cashback. Klik op deze link en maak een nieuw wachtwoord aan. In jouw account op Mr Cashback kan je op elk gewenst moment je wachtwoord wijzigen.
 • IK BEN MIJN GEBRUIKERSNAAM VERGETEN. WAT NU?

  Je gebruikersnaam is je e-mailadres dat je aan ons hebt doorgegeven. Weet je niet meer met welk e-mailadres je je hebt geregistreerd? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
 • MAG IK MEERDERE ACCOUNTS HEBBEN OP MR CASHBACK?

  Nee, het is niet toegestaan om per persoon meerdere accounts aan te maken op Mr Cashback. Het is wel mogelijk dat andere gezinsleden of huisgenoten zich aanmelden mits ze de minimale leeftijd van 18 jaar hebben. Per actie kunnen de deelnamevoorwaarden verschillen.
 • WAT IS 'MIJN ACCOUNT' EN WAAR VIND IK HET?

  Als je je aanmeldt op Mr Cashback maken wij een account voor je aan. Hierin staan onder andere jouw persoonlijke gegevens en een overzicht van jouw ontvangen cashbacks. Je kan hier ook jouw gegevens wijzigen. Log in op Mr Cashback om jouw account te bekijken of klik, als je reeds bent ingelogd, op Mijn account rechtsboven in het scherm.
 • HOE VERANDER IK MIJN IBAN REKENINGNUMMER?

  Log in op Mr Cashback en ga naar jouw account. Daar kan je in jouw persoonlijke gegevens het opgegeven IBAN rekeningnummer wijzigen.
 • HOE LANG DUURT HET VOORDAT DE CASHBACK OP MIJN IBAN REKENINGNUMMER WORDT BIJGESCHREVEN?

  Dit is afhankelijk van de actievoorwaarden. Deze kunnen per actie verschillen. De actievoorwaarden zijn terug te vinden op de registratiepagina van de betreffende Cashback.
 • HEB IK SPECIALE SOFTWARE NODIG OM MR CASHBACK TE GEBRUIKEN?

  Nee, voor het gebruik van Mr Cashback is geen speciale software nodig. Alleen een computer of tablet met internetverbinding.
 • MOET IK MIJN BROWSER EN/OF PC-INSTELLINGEN WIJZIGEN OM GEBRUIK TE MAKEN VAN MR CASHBACK?

  De meeste browsers (zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome en Apple/Safari) werken goed. Er zijn echter wel enkele technische instellingen die een negatieve invloed kunnen hebben op de registratie van jouw aankopen via Mr Cashback.
 • WAAROM GEBEURT ER NIETS ALS IK KLIK OP DE LINK NAAR EEN WINKEL?

  De website van de aangesloten shop opent in een nieuw browservenster. Kijk in de balk onderin het scherm of de winkel is geopend. Is de website niet geopend in een nieuw browservenster, dan komt dat waarschijnlijk doordat er een pop-up geblokkeerd wordt.