Hoe werkt het

 • Cashbacks

  Cashbacks zijn promoties waarbij je na aankoop van een product een deel of het volledige aankoopbedrag retour ontvangt op je rekeningnummer.

  De werkwijze is als volgt:

  1. Klik op de actie die je interessant lijkt, vul je e-mailadres in om door te gaan en lees de actievoorwaarden;
  2. Ga naar de winkel of webshop en koop het actieproduct;
  3. Registreer je Cashback via Mr. Cashback. Het kan zijn dat je vanuit Mr. Cashback wordt doorverwezen naar een andere website.
   Upload: Maak een foto van de kassabon, factuur en / of streepjescode / EAN-code (dit is afhankelijk per actie) en upload deze tijdens het completeren van je registratie;
   Post: Voor bepaalde acties wordt je gevraagd om de originele kassabon, factuur en/of streepjescode / EAN-code van het aangekochte product naar een speciaal postbusnummer of antwoordnummer te sturen samen met een kopie van je ingevulde registratieformulier;
  4. Na controle ontvang je, binnen de aangegeven termijn in de actievoorwaarden, het geld op je IBAN rekeningnummer. Indien je bij de registratie doorverwezen bent naar een andere website zal de uitbetaling geschieden via een andere partij. Indien je vragen hebt betreffende je registratie, kun je het beste direct contact opnemen met deze partij.